Contact

Over Pilates Vandaag

Pilates Vandaag is opgericht met als doel het meest volledige Pilatesplatform van Nederland op te richten. Wij willen Pilates liefhebbers op een gemakkelijke manier in contact brengen met studio’s in de buurt. Op deze manier wordt er een win – win situatie gecreëerd voor zowel de liefhebbers als de ondernemer. Op het platform vind je naast pilatesspots ook alle informatie die jij nodig hebt om pilates op een zo goed mogelijke manier te beoefenen. Ervaring speelt hierbij geen rol!

We kunnen dit alleen niet voor elkaar krijgen zonder jouw hulp. Daarom doen we dit graag met elkaar. Wil jij hierbij jouw steentje bijdragen? Plaats dan vooral een review bij de pilatesstudio’s waar jij al ervaring mee hebt. En zijn er opmerkingen of verzoeken? Ook dan horen wij dat graag. er dan dit!

Vragen & opmerkingen

Wil jij ons iets laten weten? Dan zijn wij te bereiken via e-mailadres info [at] pilatesvandaag.com. Vragen, wijzigingsverzoeken, toevoegingen of andere opmerkingen horen wij graag.

Adverteren & samenwerkingen

Geïnteresseerd in een samenwerking met Pilates Vandaag? Dan horen wij dat graag per mail. Wij staan open voor alle verzoeken en denken graag met je mee. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een advertentie kun je dit aanvragen via ons reguliere e-mailadres info [at] pilatesvandaag.com. Wij proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen.

Pilatesmethode